Κατασκευή ιστοσελίδων iTelCo επικοινωνια

Τηλέφωνο: +30.698.329.9627
e-mail: info@itelco.gr
facebook: www.facebook.com/itelcogr
twitter: www.twitter.com/itelco
skype ID: itelco.gr

Στην iTelCo είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Έχετε την ιδέα, το όραμα και τη διάθεση να κάνετε την επιχείρησή σας πρώτη στον τομέα της!!! Αν ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας (start up company) ή επιθυμείτε να δώσετε μία νέα ώθηση στις δραστηριότητές σας και αναζητάτε ηλεκτρονικό/ τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και υπηρεσίες, η iTelCo αποτελεί τον πιο πολύτιμο συνεργάτη στο νέο σας εγχείρημα. Σκοπός μας είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα τεχνολογικών εφαρμογών και πληροφορικής. Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί τον καθρέφτη της επιχείρησης και προσωπικότητάς σας. Μια πρόχειρη και κακοσχεδιασμένη ιστοσελίδα θα φέρει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από την άλλη, μια καλοσχεδιασμένη και αισθητικά προσεγμένη στοσελίδα, η οποία πληροί τις σύγχρονες ανάγκες και αναζητήσεις του υποψήφιου πελάτη, θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και ευημερία της επιχείρησής σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για να προβούμε στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας χρειάζεται πρώτα να μετρήσουμε την απόδοση της για πολλές παραμέτρους της. Η σημαντικότερη παράμετρος για την αποτελεσματική προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι αναμφίβολα η δημιουργία ποιοτικών backlinks. Πρόκειται για συνδέσμους που υπάρχουν σε άλλες ιστοσελίδες στους οποίους κάνοντας “click” οδηγούμαστε στον ιστότοπο μας. Η ύπαρξη τους ερμηνεύεται από τις μηχανές αναζήτησης ως ψήφος εμπιστοσύνης της διαδικτυακής κοινότητας στη σελίδα μας.

Η iTelCo αναλαμβάνει την προώθηση (marketing), βελτιστοποίηση (SEO) και παρακολούθηση (monitoring) της ιστοσελίδας σας για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, με τη χρήση των πιο σύγχρονων SEO TOOLS.

Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε την ιστοσελίδα σας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.